Love Your Lijf deelnemers 2017

Tja, het is weer even wennen he? Na die heerlijke zomervakantie, nu weer volop aan de bak. Alles is weer begonnen. Werken, kids naar school, boodschappen doen, was weg werken, sporten, sociale verplichtingen -wat zijn er toch veel mensen jarig in september! ;-)) en to-do-lijstjes, die iedere dag langer worden. En ja, dan moet er ook nog wat aan ons lichaam gedaan worden, want die heerlijke ijsjes, Spaanse paella, Italiaanse pasta, Griekse souvlaki en oerhollandse bbq’s zijn ons niet in de koude kleren gaan zitten. Nee, die zitten pontificaal op onze buik, billen en heupen.

Weegschaal
Ben je na de vakantie toch even op de weegschaal gaan staan? Oef! Dat kleine metalen monster is natuurlijk weer meedogenloos.
Heb je op dat moment een besluit genomen:  het is afgelopen met de pret! Genoeg! Basta! Tijd om weer grip op mijn lichaam te krijgen. De controle terug te pakken. En je gaat er helemaal voor, zodat jij dat mooie, slanke lichaam terugkrijgt. Je weet dat je het kunt. Sterker nog: volgend jaar zomer zullen ze eens wat beleven. Dan heb jij zelfs die strakke -tiptop- bikinibody van weleer. Yes! You can!

Het plan
J
e maakt een plan. Vol goede moed. Een supergezond eetschema zonder suiker, zonder alcohol, met veel fruit en groente en zo min mogelijk koolhydraten. Een strak sportrooster. Minimaal 4 en liever 5x per week sporten. Want er moet binnen een paar weken flinke resultaten geboekt worden. Ja, aankomend jaar komt het helemaal goed met jou. Echt.

Mogen we je iets vragen: heb je dit misschien al eens eerder geprobeerd? Meerdere keren? We weten dat je denkt (en vooral hoopt) dat het dit keer anders zal zijn, maar dat is niet zo. Helaas. Hoe goed jij je ook aan je dieet zult houden of hoe graag jij ook dat slanke lichaam terug wilt het zal nooit leiden tot het GEVOEL waar jij eigenlijk zo naar verlangt. Geloof ons. Wij weten waar we het over hebben, want we hebben dit ook gedaan. Jarenlang. En eerlijk gezegd: vinden we het zelf soms ook nog lastig om na de vakantie niet in het patroon van het dieetdenken te vervallen. Bovendien hebben we inmiddels vele vrouwen begeleid die allemaal precies hetzelfde deden als jij.

En dan word je in deze tijd ook nog eens van alle kanten overspoeld door een stortvloed aan afslankmethodes, die het zo snel mogelijk verliezen van de vakantiekilo’s garanderen. Ja, als je maar wilt kan het. In slechts 12 weken.

Wat vragen we veel van onszelf. Ons leven is al megadruk en dan moeten we ook nog volgens een superstrak schema eten en sporten. Lopen we de hele dag rond met een knagend hongergevoel en voelen we ons doodmoe. Terwijl we van eten en sport toch energie zouden moeten krijgen. Ons sterk en gezond zouden moeten voelen. Het lekker en leuk zouden moeten vinden. Wat zijn we toch hard voor onszelf. En voor ons lichaam.

Weet je, wij willen je iets vragen: zou je het eens op een andere manier willen proberen? Het anders durven doen?

Het gevoel dat jij zoekt zit niet in een dieet.
Stoppen met diëten. Stoppen met dat megastrenge eetschema of sportrooster. Stoppen met focussen op je (over)gewicht of het perfecte lichaam. Het helpt je namelijk niet. Geloof ons. Het zorgt er alleen maar voor dat jij je ongelukkig over je lijf en jezelf blijft voelen. En om dat vervelende, lege gevoel niet te voelen ga je….juist ja: eten. En zo is de vicieuze cirkel rond.

Wij willen je juist vragen het tegenovergestelde te doen. Ga je eens focussen op wat jij in het leven wilt, jouw behoeften, jouw verlangens. Hoe wil jij in het leven staan? Waar word je blij van? Hoe ziet jouw leven er op dit moment uit? Word je er blij van? En wat houd je tegen om het leven te gaan creëren, waar je gelukkig van wordt (en geloof ons dat is niet jouw lichaam of gewicht). Ga je leven vervullen in plaats van met (di)eten opvullen. Dan zul je het GEVOEL krijgen waar jij van binnen zo naar verlangt. Het gevoel dat je LEEFT! (in plaats van overleeft).

En als kers op de taart: zal eten weer gewoon eten worden en krijg jij het lijf dat helemaal bij jou past: jouw unieke lichaam.

Wij zien zoveel vrouwen ontevreden zijn met hun lichaam. Worstelen met hun gewicht. De oplossing zoeken in diëten, megastrenge eetschema’s of sportroosters. En wij weten als geen ander hoeveel impact dat op je leven kan hebben. Wij weten ook dat het echt anders kan. Dat je blij en gelukkig kunt zijn met je leven ook al heb je misschien niet het perfecte lichaam of ideale gewicht.

Bevrijd jezelf van dat eeuwige diëten en ongelukkig zijn met je lichaam.
Wij gunnen het je zo.

Love your lijf! Je hebt er maar een!

Liefs,

Irma & Ingrid

PS. Als je klaar bent met dat eeuwige gevecht met je lichaam, klaar om te stoppen met diëten, lijnen of obsessief sporten en te gaan voor een gezonde, realistische relatie met je lichaam en eten. Maar je vindt het nog spannend en weet niet goed waar te beginnen. Wij helpen jou er graag bij.

Kijk dan eens naar ons totaalprogramma Love Your Lijf in 90 Days, dat eind september gaat beginnen. Met een kleine groep vrouwen gaan we drie maanden aan de slag. Groepssessies en persoonlijke gesprekken. Echt heel mooi en bijzonder om de kracht van zo’n groep te ervaren. Of als je ons eerst beter wilt leren kennen ga dan voor onze Love Your Lijf VIP-DAG.
En vind je het nog lastig. Meld je dan hier aan voor een GRATIS en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek per telefoon. Wij denken graag met je mee.

Love Your Lijf wil vrouwen helpen om weer gelukkig in de spiegel te kijken. Blij met hun lichaam. Blij met zichzelf. Blij met hun leven.
www.loveyourlijfcoaching.nl