Diëten doe je alleen. Toch?

Wat ik tijdens al die jaren dat ik met afvallen, lijnen en diëten bezig was vaak het moeilijkste vond was, naast het moeten leven volgens (te) strenge eetregels, vooral het gevoel dat ik er alleen voor stond. ‘Ik ben de enige, die dit heftige dieet dag in dag uit moet volhouden’, dacht ik.

 

Onze cliënten beschrijven dit gevoel ook vaak. Sommige ervaren diëten bijna als een vorm van eenzame opsluiting. We doen even niet mee met de rest van de wereld. Hoewel we allemaal weten dat er ontzettend veel vrouwen worstelen met hun gewicht en eetgedrag doen de meeste vrouwen het dagelijkse diëten en lijnen vooral alleen. Soms vertellen we tussen neus en lippen door wel aan onze omgeving dat we op dieet zijn -vooral om uit te leggen waarom we dit keer geen koekje bij de koffie of wijntje nemen- maar het dagelijkse gevecht waar we doorheen gaan houden we angstvallig voor onszelf.

 

Love your Lijf!

Omdat ik als geen ander weet hoe zwaar dit eenzame gevoel op je kan drukken en hoe belangrijk het is om jouw ervaringen en gevoelens met andere vrouwen te delen ben ik onder de naam ‘Love Your Lijf’ een samenwerkingsverband aangegaan met de succesvolle trainer, coach en diëtist Irma van de Pol.

 

Irma is eigenaar van een grote sportschool in Hilversum. Zij heeft jarenlang door extreem sporten en diëten roofbouw op haar lijf gepleegd om maar aan het beeld van het ‘perfecte lichaam’ te voldoen.
Wij zijn er, vanuit onze persoonlijke en professionele ervaringen, inmiddels allebei van overtuigd dat ‘Geluk niet in een sixpack of de maat van je spijkerbriek zit’, maar vooral in het vervullen van je leven. En dan krijg je als kers op de taart het natuurlijke lichaam dat helemaal bij jou past.

 

De afgelopen tijd hebben Irma en ik, vanuit deze visie, samen een heel mooi high impact totaalprogramma ontwikkeld voor een kleine groep vrouwen (maximaal 6-8 personen):

 

                                                                                                     Love Your Lijf in 90 Days

 

Aan de hand van vier interactieve groepssessies van 2,5 uur gaan we met z’n allen aan de slag om weer een gezonde en liefdevolle relatie met ons lichaam en onszelf te ontwikkelen. Daarnaast krijgt iedere vrouw individuele begeleiding door een aantal persoonlijke coachsessies. Irma en ik weten dat we vrouwen het beste kunnen helpen met dit totaalpakket van (mentale en emotionele) coaching, voeding, training en ontspanning.

 

Met de gezellige dagen rond de Kerst en jaarwisseling voor de deur heb je wellicht ook het voornemen om vanaf januari 2017 weer helemaal gezond te gaan leven. Wellicht ben je al op zoek naar de nieuwste voedingshype of hipste sportrage.

 

Lieve vrouw, durf jij het eens anders te doen? Een andere weg te bewandelen dan je misschien gewend bent? En dit ook nog eens samen met andere vrouwen te doen?
Geef jezelf dan een speciaal cadeau voor Kerst:

 

                                                                                                Love Your Lijf in 90 Days

 

We starten op Dinsdagavond 10 januari 2017.
Omdat we je dit mooie programma zo graag gunnen hebben we een eenmalige Kerstaanbieding, speciaal voor jou:

 

                                                                                             € 395,00 (normale prijs: € 495,00)

 

Doe je mee?
Wil je meer weten over het programma of je aanmelden laat het me weten en stuur een mail naar: Loveyourlijfcoaching@gmail.com.
Ik beantwoord al je vragen of stuur je graag de brochure met uitgebreide informatie toe.

 

Ik wens je heel veel happy and healthy days toe!

 

Liefs,

 

Ingrid